Shoes8teen Sko 18 Kvinner Ballerina Ballett Flate Sko Faste Stoffer Og Leoparder Beckie Naken aMxCPUQ3kS

B072HNN1LH
Shoes8teen Sko 18 Kvinner Ballerina Ballett Flate Sko Faste Stoffer Og Leoparder ... Beckie Naken
 • sko
 • micro
Shoes8teen Sko 18 Kvinner Ballerina Ballett Flate Sko Faste Stoffer Og Leoparder ... Beckie Naken Shoes8teen Sko 18 Kvinner Ballerina Ballett Flate Sko Faste Stoffer Og Leoparder ... Beckie Naken
Venstresidas dagsavis
Beston Gf08 Kvinners Snøre På Glidelås Blokken Høy Hæl Kampankelsokker Sorte WcHUSJV
Breckelles Breckelles De09 Kvinner Kneet Høyt Semsket Plattform Chunky Hæl Slentre Boot Vin GSwlP2qWH2
Frye Menns Utnytte 8r Boot Noir blk
Adidas Menns Element Raffinere 3 M Løpesko Svart
Vans Iso 15 Sommerfugl Ankelhøy Skateboardskoen Hvit / Hvit
Sperry Topsider Menns Autentisk Originale Laser Perf Båt Sko Elfenben
Mote Blå Slip På Lett Komfort Faux Suede Huset Tøfler Til Menn Brun
Gabor Kvinners Gabor 55750 Svart Dreamvelour
Interestprint Blå Sebra Striper Kvinners Sexy Høye Hæler Pumpe Sko Abtract Hvit
Virkelig Teague Menns Grønne Alien Hodet Med Christmas Santa Hat Gummi Flip Flops Sandaler Rosa
Kontakt
Biblioteket

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

Nye Menns Motorsykkel Street Sykkel Luft Støvler Super Light Oss 11 Eu 45 Uk 10
Interestprint Kvinners Klassisk Mote Høy Hæl Kjole Pumpe En Vintage Skrift tqSSXNy
Innenriks Timberland Menns 6tommers Premium Vanntett Støvler Hvete Nabuck 10061
Kultur og medier Blundstone 510 Unisex Slipon Boot 42½
Amoonyfashion Kvinners Solide Ku Skinn Kattunge Hæler Med Åpen Tå Spenne Sandaler Hvite
Kundeservice Allhqfashion Kvinners Lukket Tåpullon Pu Faste Lav Hæl Skosko Grønn
Adidas Superstar Ii G17071 wRbqz9ZxT
Kontakt
Logg inn Biblioteket

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet etiske grunnregler for forsvarssektoren , e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. Anskaffelsesreglementet for Forsvaret er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har slått fast. Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

FOTO: Nikita Solenov

Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene av et plastforbud før vi kommer med løsningen?

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne (MDG) skriver i innlegget sitt Emerica Menns Wino Kryss Hlt X Eswic Skateboardskoen Brunt / Sort cHD3QrkUAH
at jeg tar feil. Men mitt mål med innlegget «Er å gå plastfritt å gjøre miljøet en bjørnestjeneste» i BT 7. april var å fokusere på ideen om at problemet ikke er plast i seg selv, men heller vår forbrukeradferd og systemfeil.

Arild Hermstad i Miljøpartiet

Bilder av strender, hav og sjødyr som er kvalt av plast, vekker sterke argumenter for å gå plastfritt, men hva er kostnaden? Hvordan vil et forbud påvirke matsvinn, klima, global sult og helsetilbud? Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene før vi konkluderer med løsningen? Det er klart at vi har en miljøkatastrofe, og at dagens systemer ikke håndterer problemet.

Den mest effektive måten å eliminere forsøpling på, er å redusere, gjenbruke og gjenvinne avfallet i en produksjonssyklus. Det betyr ikke «business as usual». Det krever en systemrevolusjon. Vi må gjøre om avfall til verdifulle ressurser som kan gå inn i en livssyklus i stedet for å forsøple naturen. For å oppnå dette, trenger vi dramatisk redesign av både produkter og systemer. Sintef er stolt av å jobber med aktører i hele verdikjeden for å lette en overgang til en sirkulær økonomi.

Den mest effektive måten

Arild Hermstad mener at jeg blåser opp tall, en alvorlig påstand som jeg må svare på. Beregningene som viser forholdet mellom CO₂-utslipp og matsvinn, kommer fra blant annet en nylig publisert artikkel «Food Surplus and Its Climate Burdens» i tidsskriftet «Environmental Science Technology».

Arild Hermstad mener at jeg blåser

Har du meninger? Send oss en e-post. Følg Cougar Kvinner Totem Vinter Støvel Sort
på Facebook!

Sintef undervurderer på ingen måte trusselen fra plastforurensning. Vi støtter sterkt FNs mål om nullutslipp av plast i havet og arbeider aktivt med mange interessenter for å nå det målet. Men målene inkluderer ikke å kutte ut bruken av plast helt. Faktisk anbefaler FNs mat- og landbruksprogram en utvidelse av næringsmiddelindustrien og emballasjebransjen som en viktig del av deres strategi for å møte målet sitt om å redusere matavfall i utviklingsland.

HJELP OG VEILEDNING

 1. Saucony Kvinners D83366 Grønn / Rosa / Brun
 2. Glemt passord
 3. Corso Som Kvinners Sandaler Vlade Taupe
 4. Opprett inkassosak
 5. Opprette kunder
 6. Pålogging
 7. Dansko Kvinners Shirley Støvelen Svart Nubuck hw9iiFm
 8. Veldig Fine Ballroom Latin Tango Salsa Dans Sko For Kvinner Sera2707 3tommers Hæl Sammenleggbar Børste Bunt Mørk Brunfarge Satin

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Hva er Debet Faktura?
 2. Hva er egeninkasso?
 3. Havaianas Menns Brasil Sandal Svart 43/44 Br 11/12 M Oss
 4. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 5. Abby 3238 Menns Mokasiner Tresko Uformell Slipon Åpen Rygg Skinn Svart

Les mer

SISTE NYHETER

 1. Crocs Kvinners Malindi Flat Espresso
 2. Se TV2-nyhetenes innslag om egeninkasso

Reebok Nfl Utenfor Fart Midt M Menns Fotball Cleats Hvit Og Svart

TJENESTER INFORMASJON

 1. Selge krav
 2. Masseutsendelse
 3. Stacy Adams Madison Hi Anaconda Menns Starte Tan Lær
 4. Sjarm Fot Kvinners Lerret Floral Peep Toe Wedges Sandaler Rød
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Norsk Nettdesign