Ugg Menns Hyperdunk 2015 Laser Orange Svart Lys Rød Hi Topp Basketballsko 749561806 ayeKQAR

B00RKDY05G
Ugg Menns Hyperdunk 2015 Laser Orange Svart Lys Rød Hi Topp Basketballsko 749561-806
 • sko
Ugg Menns Hyperdunk 2015 Laser Orange Svart Lys Rød Hi Topp Basketballsko 749561-806 Ugg Menns Hyperdunk 2015 Laser Orange Svart Lys Rød Hi Topp Basketballsko 749561-806 Ugg Menns Hyperdunk 2015 Laser Orange Svart Lys Rød Hi Topp Basketballsko 749561-806 Ugg Menns Hyperdunk 2015 Laser Orange Svart Lys Rød Hi Topp Basketballsko 749561-806
Venstresidas dagsavis
Gå Vugger Kvinners Mandel Flat Brun Stretch
Canada Menns Luft Max 120 Løpesko Hyper Blå / Chamoissvarthvitt 3C5UGA
Ben Sherman Mens Birk Vanlig Tå Oxford Skoen Tan
Peak Menns Fiba ​​serien Utfordrer Worldcup Basketball Sko Røde
Jjf Sko Objekt Loafer Kvinner Skli Rhinestone Mote Glitter Pekte Tå Ballett Leiligheter Sko Blk
6 En Størrelse Farget Velurfrotté Spa Tøfler Rød LZUCdbMWc
Heldig Merke Kvinners Harleen Lær Mandel Tå I Løpet Av Kneet Mote Støvler Marokkanske Blå Wc QpqxqX
Allhqfashion Kvinners Pu Assortert Farge Spenne Åpen Tå Høye Hæler Kilersandaler Rosa
Cougar Sko Kvinners Chambly Havremel Nylon 7 M
Annonser Dessy Womens Trimmet Flip Flops I Hertuginne Slag
Puma Kvinners Puls Pwr Xt Brudd Joggesko Clearwater / Blå Cora

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

Dagens Forsida Innenriks Utenriks Kultur og medier Meninger Carlos By Carlos Santana Womens Laverne Flat Sandal Oseanisk Blå 5vSm5hy3wh
Kundeservice D2c Skjønnhet Kvinners Skallen Rhinestone Gladiator Thong Flate Sandaler Hvit
Annonser Kontakt
Massimo Matteo Kvinners Lav Dongeri Boot Ocra
Biblioteket

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet Aisun Kvinners Rund Tå Pumper Med Forstropp Spent Høy Hæl Søt Brude Low Cut Tykk Sko Hvite ZhTIf89
, e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. Anskaffelsesreglementet for Forsvaret er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har slått fast. Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

FOTO: Nikita Solenov

Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene av et plastforbud før vi kommer med løsningen?

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne (MDG) skriver i innlegget sitt Geox Menns M Monet W 2 Passe 11 Båt Sko Svart
at jeg tar feil. Men mitt mål med innlegget Bolano Menns Klassisk Glatt Oxford Snøring Kjole Sko Stil 7815 Burgunder
i BT 7. april var å fokusere på ideen om at problemet ikke er plast i seg selv, men heller vår forbrukeradferd og systemfeil.

Arild Hermstad i Miljøpartiet

Bilder av strender, hav og sjødyr som er kvalt av plast, vekker sterke argumenter for å gå plastfritt, men hva er kostnaden? Hvordan vil et forbud påvirke matsvinn, klima, global sult og helsetilbud? Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene før vi konkluderer med løsningen? Det er klart at vi har en miljøkatastrofe, og at dagens systemer ikke håndterer problemet.

Den mest effektive måten å eliminere forsøpling på, er å redusere, gjenbruke og gjenvinne avfallet i en produksjonssyklus. Det betyr ikke «business as usual». Det krever en systemrevolusjon. Vi må gjøre om avfall til verdifulle ressurser som kan gå inn i en livssyklus i stedet for å forsøple naturen. For å oppnå dette, trenger vi dramatisk redesign av både produkter og systemer. Sintef er stolt av å jobber med aktører i hele verdikjeden for å lette en overgang til en sirkulær økonomi.

Den mest effektive måten

Arild Hermstad mener at jeg blåser opp tall, en alvorlig påstand som jeg må svare på. Beregningene som viser forholdet mellom CO₂-utslipp og matsvinn, kommer fra blant annet en nylig publisert artikkel «Food Surplus and Its Climate Burdens» i tidsskriftet «Environmental Science Technology».

Arild Hermstad mener at jeg blåser

Har du meninger? Send oss en e-post. Følg BTmeninger på Facebook!

Sintef undervurderer på ingen måte trusselen fra plastforurensning. Vi støtter sterkt FNs mål om nullutslipp av plast i havet og arbeider aktivt med mange interessenter for å nå det målet. Men målene inkluderer ikke å kutte ut bruken av plast helt. Faktisk anbefaler FNs mat- og landbruksprogram en utvidelse av næringsmiddelindustrien og emballasjebransjen som en viktig del av deres strategi for å møte målet sitt om å redusere matavfall i utviklingsland.

HJELP OG VEILEDNING

 1. Deesee tm Kvinners Dame Blokkere Høy Hæl Sandaler Ankel Binde Opp Pels Med Remmer Plattformer Sko Hvit
 2. Btrada Kvinner Mote Cz Flat Sandaler T Stropp Bohemia Kjole Sandaler Aprikos
 3. Cambridge Velg Et Dame Åpen Tå Enkelt Bånd Spent Forstropp Tykk Plattform Kile Sandal Hvit Pu
 4. Opprett inkassosak
 5. Puma Menns Semsket Klassisk Tilfeldig Preg Mote Sneaker Barbados Kirsebær
 6. Pålogging
 7. Vivobarefoot Kvinners Gia L Lær Gang Skoen Kastanje
 8. Sekundære firmaer

Skechers Ytelse Menns Gå Kjøre Ride 5 Løpesko Grå / Rød fkRUbe

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Rismart Menns Stilige Natostripe Kjøre Loafers Sko Komfort Håndlaget Suede Moccasin Tøfler Grå Sn19869 Us10
 2. Circa Joan David Womens Floral Åpen Tå Pumpe Mink 7qgEcDPty
 3. Hvordan ser fakturaene ut?
 4. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 5. Frye 87973 Menns Brayden Snøre På Svart Glatt Trekke Opp HywCHjCU

Les mer

SISTE NYHETER

 1. Klassiske Høy Topp Joggesko Canvas Sko Antiskli Farget Luke Uformell Gang For Menn Kvinner Svart
 2. Se TV2-nyhetenes innslag om egeninkasso

Lett Ånd Kvinners Inglefur Muldyr Svart / Svart Semsket Skinn

TJENESTER INFORMASJON

 1. Selge krav
 2. Clarks Kvinners Laureti Glede Pumpe Sort Kombinasjon Lær
 3. Kontakt oss
 4. Avtalevilkår
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Norsk Nettdesign