Bambus Kvinners Lottie39 Tilfeldig Kile Naken 4Fjx1Y

B00M0CGXU2
Bambus Kvinners Lottie-39 Tilfeldig Kile Naken
 • sko
 • syntetisk
 • Menneskeskapt såle
Bambus Kvinners Lottie-39 Tilfeldig Kile Naken Bambus Kvinners Lottie-39 Tilfeldig Kile Naken Bambus Kvinners Lottie-39 Tilfeldig Kile Naken Bambus Kvinners Lottie-39 Tilfeldig Kile Naken
Venstresidas dagsavis
Seavees Kvinners Solnedgang Strimmel Joggesko Kobber
Romika Kvinners Cassie 21 Skinn Slip På Ballerina Sko Brandy
Allhqfashion Kvinners Spenne Lukket Tå Høye Hæler Pu Faste Sandaler Svart
Nunn Bush Menns Norge Dobbel Munk Slipon Dagdriver Cognac
Nike Menn S Hypervenomx Finale Ic Innendørs Sko Svart / Volt / Tyggis
Meninger Andre Assous Kvinners Jenel Kile Sandal Gull
Puma Menns Antennes Evoknit Lo Fortau Crosstrener Sko Havregryn / Vintage Khaki / Peacoat
Amoonyfashion Kvinners Runde Tå Kattunge Hæler Assortert Farge Pumpersko Hvit
Loslandifen Kvinners Pumper Lukket Tå Forstropp Høy Hæl Plattform Parti Sko Fluoriserende Grønt
Kontakt
Rusnak Menns Luksus Ekte Saueskinn Støvler Pers Naturlig Ullfôr Huset Sko Grå / Hvit

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

Balamasa Jenter Doble Breasted Høye Hæler Mykt Materiale Pumpersko Lilla fGNAJdSp7
Forsida Innenriks Utenriks Kultur og medier Meninger Blondo Menns Jagger Boot Sort Skinn
Maybest Kvinners Koselig Fleece Plysj Antiskli Innendørs Tøffel Lilla
Amoonyfashion Kvinners Runde Lukket Tå Snøreup Pu Faste Høye Hæler Pumpersko Beige odM13iEBT
Saucony Kvinners Liteform Miles Løpesko Svart
Kontakt
Logg inn Biblioteket

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet Anna Fidanza Sort Skinn Glidelås Detalj Kort Boot Sort
, Donald J Pliner Kvinners Lacey Lukket Tå Loafers Svart / Naturlig
, og det er etablert interne varslingssystemer. Anskaffelsesreglementet for Forsvaret er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har slått fast. Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

FOTO: Nikita Solenov

Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene av et plastforbud før vi kommer med løsningen?

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne (MDG) skriver i innlegget sitt «Slapt fra plastforsker» at jeg tar feil. Men mitt mål med innlegget Kjære Tiden Kvinner Dusker Stiletto Pumper Sko Beige TC9b5om9
i BT 7. april var å fokusere på ideen om at problemet ikke er plast i seg selv, men heller vår forbrukeradferd og systemfeil.

Arild Hermstad i Miljøpartiet

Bilder av strender, hav og sjødyr som er kvalt av plast, vekker sterke argumenter for å gå plastfritt, men hva er kostnaden? Hvordan vil et forbud påvirke matsvinn, klima, global sult og helsetilbud? Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene før vi konkluderer med løsningen? Det er klart at vi har en miljøkatastrofe, og at dagens systemer ikke håndterer problemet.

Den mest effektive måten å eliminere forsøpling på, er å redusere, gjenbruke og gjenvinne avfallet i en produksjonssyklus. Det betyr ikke «business as usual». Det krever en systemrevolusjon. Vi må gjøre om avfall til verdifulle ressurser som kan gå inn i en livssyklus i stedet for å forsøple naturen. For å oppnå dette, trenger vi dramatisk redesign av både produkter og systemer. Sintef er stolt av å jobber med aktører i hele verdikjeden for å lette en overgang til en sirkulær økonomi.

Den mest effektive måten

Arild Hermstad mener at jeg blåser opp tall, en alvorlig påstand som jeg må svare på. Beregningene som viser forholdet mellom CO₂-utslipp og matsvinn, kommer fra blant annet en nylig publisert artikkel Bc Fottøy Kvinners Ut Av Vinduet Plattform Sandal Sort / Hvit Stingray
i tidsskriftet «Environmental Science Technology».

Arild Hermstad mener at jeg blåser

Har du meninger? Aero Kvinners Gliteratti Glitter Sandal Orthotic Komfort Sko Flip Flops Med Bue Støtte Grå ZC7O4
Følg Clarks Fregne Isblå Grå
på Facebook!

Sintef undervurderer på ingen måte trusselen fra plastforurensning. Vi støtter sterkt FNs mål om nullutslipp av plast i havet og arbeider aktivt med mange interessenter for å nå det målet. Men målene inkluderer ikke å kutte ut bruken av plast helt. Faktisk anbefaler FNs mat- og landbruksprogram en utvidelse av næringsmiddelindustrien og emballasjebransjen som en viktig del av deres strategi for å møte målet sitt om å redusere matavfall i utviklingsland.

HJELP OG VEILEDNING

 1. Tamarac Av Tøfler Internasjonale Menns Grevling Moccasin Sjokolade
 2. Glemt passord
 3. Opprett faktura
 4. Opprett inkassosak
 5. Dc Menns Raif Nemlig Joggesko Sort / Sort
 6. Easemax Kvinners Elegant Ankel Spenne Stropp Kjeder Beaded Rund Tå Midten Chunky Hæl Pumper Sko Svart
 7. Jord Opprinnelse Raye Naturlig 0bgTm
 8. Sekundære firmaer

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Hva er Debet Faktura?
 2. Alfani Kvinners Denny Klassiske Pumps I Svart Størrelse 11 W9rVb3TCyV
 3. Hvordan ser fakturaene ut?
 4. Canada Menns Luft Max 1 Løpesko Toppen Hvit / Blå 7ea4V42CC
 5. KID-nummere på fakturaene

Les mer

SISTE NYHETER

 1. Aisun Kvinners Søte Runde Tå Lace T Stroppespennen Mary Jane Pumper Lave Hæler Sko Med Ankel Stropper Sorte
 2. Se TV2-nyhetenes innslag om egeninkasso

Les mer

TJENESTER INFORMASJON

 1. Selge krav
 2. Caterpillar Menns Ærefrykt Boot Honning Reset
 3. Kontakt oss
 4. Abilene Menns Dakota Western Cowboy Boot Sqaure Tå 6762 Cafe
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Norsk Nettdesign