Rieker Mens Slipper Crema Extra Wide Beige FBssYAP

B01MPY29FE
Rieker Mens Slipper Crema Extra Wide Beige
 • sko
 • skinn / elastisk bånd
 • gummisåle
 • ytre materiale: skinn / elastisk bånd
 • indre materiale: syntetisk foring
Rieker Mens Slipper Crema Extra Wide Beige Rieker Mens Slipper Crema Extra Wide Beige Rieker Mens Slipper Crema Extra Wide Beige Rieker Mens Slipper Crema Extra Wide Beige Rieker Mens Slipper Crema Extra Wide Beige
Venstresidas dagsavis
T Kamerater Womens Søte Søte Broderte Slipon Firkantet Tå Faux Suede Lav Kutte Flatt Loafer Sko Grå
Crocs Mens Honuback M Flipflop Svart / Hav q8IJc
Clarks Fregne Is Golden
Bostonian Menns Kohrman Glen Oxford Sko Svart
Vifuur Kvinners Vinter Tøfler Kort Plysj Fôr Minne Skum Antiskli Såle Huset Sko Innendørs Utendørs Rød j313JTT732
Meninger Minivog Masket Kvinners Flate Oxfords Spasersko Hvite
Gull Due Sko 50 Nyanser Av Lav Hæl Dansesko Danse Sko Samling vegan Tilgjengelig Kvinner Ballsal Latin Tango Salsa Swing Praksis Theather Kunst Av 50 Nyanser 6027 Sort Skinn
Varebiler Menns Eiendom Blå / Ekte Hvit Sk8hi Joggesko Eiendom Blå / Ekte Hvit
Interestprint Kvinners Trail Joggesko Jogging Lette Sportsgangatletisk Joggesko Mini Marshmallows Multi 1
Adidas Originaler Kvinners Stan Smith Mote Joggesko Klar / Brun / Klar / Brun / Damp Grønn Stoff
Deesee tm Kvinner Mote Sommer Flat Flip Flops Sandaler Böhmen Sko Hvit

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

Rockport Kvinners Cobb Bakke Adrina Kjole Pumpe Murstein Multi YBxfG
Enmayer Semsket Materialet Stiletto Høye Hæler Kvinner Pumper Spiss Tå Klassiske Sexy Bryllup Sko Svart ztANCyzD
Adam Tucker Kvinners Marcela Semsket Loafer Svart Semsket Skinn TWDjoH
Sydd For Deg Kvinners Ull Tøfler Med Håndlaget Krysantemum Blomst Sklisikker Gummisåle Og Bue Støtte Innersåle Beige
Kultur og medier Meninger Min side Kundeservice Abonnement Annonser Kontakt
Logg inn Bos Co Womens Forvarer Snø Boot Cognac / Brun Hver Lær

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet Lyset Kvinners Dylan Lav Hæl Chelsea Støvlett Sko Gråbrun 8epNbkhsp
, e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. Interestprint Kvinner Jogging Kjører Sneaker Lettvekts Gå Gangkomfort Idrett Joggesko Multi 10
er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Fsj Kvinner Mote Slip På Muldyr Høye Hæler Sandaler Peep Toe Faux Suede Sexy Lysbilde Sko Størrelse 415 Oss Naken10 Cm
. Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Carolbar Kvinners Spiss Tå Sjarm Sexy Brodert Pumper Sko Røde
Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

FOTO: Nikita Solenov

Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene av et plastforbud før vi kommer med løsningen?

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne (MDG) skriver i innlegget sitt «Slapt fra plastforsker» at jeg tar feil. Men mitt mål med innlegget «Er å gå plastfritt å gjøre miljøet en bjørnestjeneste» i BT 7. april var å fokusere på ideen om at problemet ikke er plast i seg selv, men heller vår forbrukeradferd og systemfeil.

Arild Hermstad i Miljøpartiet

Bilder av strender, hav og sjødyr som er kvalt av plast, vekker sterke argumenter for å gå plastfritt, men hva er kostnaden? Hvordan vil et forbud påvirke matsvinn, klima, global sult og helsetilbud? Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene før vi konkluderer med løsningen? Det er klart at vi har en miljøkatastrofe, og at dagens systemer ikke håndterer problemet.

Den mest effektive måten å eliminere forsøpling på, er å redusere, gjenbruke og gjenvinne avfallet i en produksjonssyklus. Det betyr ikke «business as usual». Det krever en systemrevolusjon. Vi må gjøre om avfall til verdifulle ressurser som kan gå inn i en livssyklus i stedet for å forsøple naturen. For å oppnå dette, trenger vi dramatisk redesign av både produkter og systemer. Sintef er stolt av å jobber med aktører i hele verdikjeden for å lette en overgang til en sirkulær økonomi.

Den mest effektive måten

Arild Hermstad mener at jeg blåser opp tall, en alvorlig påstand som jeg må svare på. Beregningene som viser forholdet mellom CO₂-utslipp og matsvinn, kommer fra blant annet en nylig publisert artikkel Ny Balanse Kvinners Wl574 Kjerne Plussw Livsstil Joggesko Svart 1507
i tidsskriftet «Environmental Science Technology».

Arild Hermstad mener at jeg blåser

Har du meninger? Send oss en e-post. Følg Bandolino Kvinners Anker Krenget Sandal Svart
på Facebook!

Sintef undervurderer på ingen måte trusselen fra plastforurensning. Vi støtter sterkt FNs mål om nullutslipp av plast i havet og arbeider aktivt med mange interessenter for å nå det målet. Men målene inkluderer ikke å kutte ut bruken av plast helt. Faktisk anbefaler FNs mat- og landbruksprogram en utvidelse av næringsmiddelindustrien og emballasjebransjen som en viktig del av deres strategi for å møte målet sitt om å redusere matavfall i utviklingsland.

HJELP OG VEILEDNING

 1. EHF-faktura
 2. Glemt passord
 3. Opprett faktura
 4. Opprett inkassosak
 5. Bcbgeneration Kvinners Bgsawyar Henge Slapt Støvel Gråbrun
 6. Pålogging
 7. Saksbehandlere
 8. Sekundære firmaer

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Australia Luxe Machina Støvelen Krokodille Svart
 2. Trask Kvinners Ana Tinn Italiensk Metallisk Semsket
 3. Balamasa Kvinners Bånd Rundttoe Øvre Lær Pumpersko Blå
 4. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 5. KID-nummere på fakturaene

Rieker 5876690 Is Multi beige Kvinners Trenere

SISTE NYHETER

 1. Inkassobyrå
 2. Se TV2-nyhetenes innslag om egeninkasso

Les mer

TJENESTER INFORMASJON

 1. Puma Menns Konge Sl Fg Fotball Klamp Flammende Gul / Svart / Hvit qKZtrB
 2. Loeffler Randall Kvinners Juno lame Pumpe Fuchsia
 3. Colette Glede Kvinners Sandal Havre
 4. Avtalevilkår
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Skechers Mens Matrixx Kingdon Mote Joggesko Trekull D m Oss Trekull hiocfjUK87