Interestprint Kvinner Jogging Kjører Sneaker Lettvekts Gå Gangkomfort Sport Joggesko Multi 7 YQapNRE

B07BGZP2RX
Interestprint Kvinner Jogging Kjører Sneaker Lettvekts Gå Gangkomfort Sport Joggesko Multi 7
 • sko
 • eva
 • importert
 • designet for mote kvinner, stilig og personlig.
 • Flywire øvre, 3-d-formet, utrolig lett og slitesterk.
 • eva såle, ristesikkert, anti-varme, anti-fuktighet, anti-korrosjon, sklisikker, enkel rengjøring.
 • ergonomisk strømlinjeformet fot kurve, iført myk og behagelig.
Interestprint Kvinner Jogging Kjører Sneaker Lettvekts Gå Gangkomfort Sport Joggesko Multi 7 Interestprint Kvinner Jogging Kjører Sneaker Lettvekts Gå Gangkomfort Sport Joggesko Multi 7
Hopp til hovedinnhold
Logg inn Det Hundrevis Johnson Midten rød 3q3z433
mif.no

Vi synder mot spillerne hvis vi ikke differensierer!

Interestprint Kvinners Snø Støvler Unike Designet Komfort Vinter Støvletter Hodeskaller Og Roser Mønster Multi 1
» 2011 » September » Differensiering i barnefotballen
Bli medlem i MIF

Mjøndalen Idrettsforening Fotball Utviklingsavdelingen Stadiongata 7 3050 MJØNDALEN

E-post:[email protected] Org.nr.:937 739 443

Spørsmål om medlemsskap, faktura o.l. sendes til ​[email protected]

| | | | | | | | | | | | | Madden Menns Mdodge Fernandez Støvel Konjakk Nubuck
- Februar - - Aerosoler Kvinners Exhibet Ballett Flat Taupe Suede zvtfsY80
- - - - August - Journee Samling Kvinners Pustende Lette Metalliske Joggesko Rose Gull SnjeULEq
- Oktober - British Knights Snapper B40375904 Svart
- Desember

Egg Egg Usa Florida Flagg Kvinners Menns Loafers Joggesko Pustende Mesh Utendørs Sport Sko Hvit

19.09.2011

Differensiering av fotballtilbudet er omtalt i klubbens sportsplan. Men følges det opp i praksis?

Vår målsetning er at alle skal ha tilbud, der er vi ganske gode. Men det igjen betyr ikke at alle skal ha et likt tilbud. Vi må behandle spillerne forskjellig. Derav differensiering. For ordens skyld; differensiering og topping er to ulike ting. Unger har ulik vekstkurve, interesser skifter, ferdigheter utvikles fortere hos noen enn hos andre, noen har anlegg for å bli gode i fotball og andre ikke. Ta i tillegg med de som er med fordi kompisen er med eller fordi mamma og pappa vil at han\hun skal være med. Et hav av ulike forutsetninger for å være med. Men vi skal ha med så mange som mulig!

Barnefotball i MIF Fra og med 2011 sesongen så kuttaMIF ut ordningen med reine klasselag. Av den grunn at klassene var sammensatt av spillere og trenere med ulike ståsted. Via denne ordningen så skulle klassene slås sammen til ei stor gruppe, og man skulle differensiere i gruppa. I treninger hele veien, og på kamper fra 9 år(da kan man melde opp etter nivå). Trenerkreftene skulle forenes og kompetansen skulle komme alle spillerne til gode, ikke bare hver enkelt klasse.

Barnefotball i MIF

Å differensiere betyr ikke at noen er mindreverdige enn andre. Å differensiere betyr å gi utfordringer til spillerne på sitt nivå. Hvis vi unnlater dette så synder vi mot spillernes behov for mestring og utvikling!

Vi kan sammenligne to-faktor-autentisering litt med en lås. En kode til en kodelås vil være “noe man vet”, en nøkkel til en nøkkellås vil være “noe man har”. Selv om man sjelden ser noe slikt, så er to-faktor-autentisering da en lås som både har kodehjul og et nøkkelhull. Begge må låses opp for å åpne låsen.

En kode kan andre se, eller prøve seg frem til, en nøkkel krever kopiering for å missbrukes. Også ulempene er de samme: En kode kan man glemme, en nøkkel kan man miste.

En av ulempene med å aktivisere to-faktor-autentisering er at innloggingen blir noe mer tungvindt. Vi må da finne frem mobilen eller passordkalkulatoren, og faktisk sørge for at vi har de med oss. Det blir også mye mer tungvindt å la andre kunne logge inn som oss, eller dele innlogging, men det skal man uansett ALDRI gjøre allikevel, så dette er ikke et reelt problem.

Det største problemet man bør være klar over er imidlertid at det kan bli problematisk om vi mister “det vi har” som skal benyttes for å logge inn. Det er jo besittelsen av dette som gir oss adgang. Et typisk eksempel er om vi ødelegger eller mister mobilen. Det kan også være at vi bytter mobil, og da må “flytte over” til den nye. Det er derfor viktig at vi samtidig med at vi aktiverer to-faktor-autentisering også aktiverer en alternativ backup-løsning som de fleste tilbyr.

Svaret er nei. Selv om vi har aktivert to-faktor-autentisering er vi ikke helt sikre. Noen kan faktisk lage falske nettsider som også får oss til å oppgi engangskoden samtidig med passordet (et eksempel ). Det er litt for omfattendeå gå i detaljer her, men også BankID-mobil kan i teorien også svindles (mer om det i boka vi har skrevet ). Vi bør derfor alltid være på vakt.

Fordelen med to-faktor-autentisering er at svindlerne kun kan opptre som oss på den ene tjenesten det gjelder, og kun én gang pr svindelforsøk (kodene er som regel unike og kun gyldig én gang)

Så selv om det ikke er helt sikkert må vi si at dette er så mye sikrere at alle bør aktivere det.

De aller fleste store tjenestene tilbyr i dag to-faktor-autentisering, men vi må selv aktivere det. Dette gjelder f.eks. Google, Facebook, DropBox, PayPal osv. Vi skal gi noen korte veiledninger til ulike tjenester i resten av denne artikkelen. Det kommer flere veiledninger etter hvert.

Ønsker du å vite mer om to-faktor-autentisering, passord og innloggingssvindler, kan du lese om dette i boka vi har skrevet .

Drive egen restaurant

Som franchisetaker i Burger King eier du din egen restaurant og drifter den i henhold til Burger King sitt konsept. Franchisetaker står selv for etablering og investering ved nyåpning.

Som kommisjonær vil King Food AS eie restauranten, mens du drifter den og tar samtidig del i et felles restaurantkonsept. Du driver som selvstendig næringsdrivende og din næringsinntekt kommer som en fast prosent av omsetning.

I Skandinavia er King Food master franchisetaker for Burger King. Som master franchisetaker forvalter vi alle franchiseavtaler og følger opp alle franchisetakere i Norge, Sverige og Danmark. Det er per 1 mars 2017 229 restauranter i Skandinavia.

King Food AS eier og drifter også sine egne restauranter. Per 1 mars 2017 er dette 79 restauranter i Skandinavia (46 i Norge, 20 i Sverige og 13 i Danmark) og vi er i sterk vekst. Som kommisjonær vil du være en del av vår egeneide virksomhet.

King Food eies av Umoe Restaurants. For å lese mer om Umoe Restaurants les mer på Saguaro Pustende Vann Sko Neopren Aqua Sokker Barbeint På Stranden Basseng Bading For Menn Kvinner Lyn Gull

Som franchisetaker i Burger King vil du få et sterkt merkenavn og en profesjonell organisasjon som samarbeidspartner.

Burger King som merkevare har eksistert på verdensbasis siden 1954. Konseptet er veletablert blant våre gjester og velfungerende i driften.

Master franchisetaker King Food har drevet Burger King siden 1988. Vi er en trygg og etablert samarbeidspartner som skal fortsette å investere i merkevaren framover.

Vi søker etter samarbeidspartnere som brenner for gode gjesteopplevelser og som ønsker å tjene penger. Du ønsker et langsiktig samarbeid og vil gjerne åpne flere restauranter.

Som franchisetaker står du selv for investeringen og vi krever 40% egenkapital. I tillegg til investering i bygg og inventar, må du også investere i din og ditt teams egen opplæring før åpning av ny restaurant.

King Food håndterer markedsføring, produktutvikling, konseptutvikling og alle driftssystemer og tilrettelegger grundig opplæring for deg selv og ditt team.

Dersom du har flere spørsmål kontakt oss på: Supra Mens Camino Sort / Sort Medium / 12 C / D Oss Kvinner / 105 D m Oss Menn

En kommisjonær i Burger King er en selvstendig næringsdrivende som driver en av King Foods egeneide restauranter. Som kommisjonær mottar du en gitt prosent av omsetning for å lønne dine ansatte og deg selv. Som kommisjonær kreves ikke kapital, men en bankgaranti.

Alle kommisjonærstillinger utlyses her på vår hjemmeside.

Følg med!

Registrer deg til vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt* *for bestillinger over NOK 750,-.

 • DET ER GRATIS Å RETURNERE VARER

  Det er helt trygt å handle hos American Tourister. Vi garanterer at du blir fornøyd, og du kan returnere hvert kjøp helt kostnadsfritt.

 • GRATIS STANDARDLEVERING

  American Tourister bruker de beste fraktalternativene, og vi garanterer levering innen syv arbeidsdager.

 • TRYGG BETALING

  Vi bruker SSL-kryptering (Secure Socket Layer) i hver transaksjon slik at din bestilling er trygg.

Partner brands

Copyright © 2018 American Tourister. Med enerett.