Nike Air Zoom Hyperposite 2 Menns Basketball Skoen Dyp Burgunder / Svart / Volt 7Bshl

B00U28KB2W
Nike Air Zoom Hyperposite 2 Menns Basketball Skoen Dyp Burgunder / Svart / Volt
 • sko
Venstresidas dagsavis
Detasjers Mote Joggesko Leiligheter Dansende Skjeletter Fest Kvinners Klassiske Slipon Canvas Sko Loafers
Konfetti Unisex Babyen Flere Striper Moccasin Navy
Puma Roma Lp Lav Jakt Joggesko Hvit / Kalksten Grå / Sort
Fuzzy Anja Kvinner Bred Bredde Plattform Kile Slingback Sandaler størrelse Og Målinger Diagrammer Tilgjengelig Svart
Bigcardesigns Kvinner Pustende 3d Rottweiler Hund Utskrift Sommer 38
Balamasa Damene Pekte Tå Toppene Stilettos Utringede Overdel Uretan Pumper Sko Gul dFi9nACX
Amoonyfashion Kvinners Åpen Peep Toes Kattunge Hæl Chunky Hæler Pu Mykt Materiale Assorterte Farger Sandaler Hvit
Cowboy Profesjonelle Kvinners Rød 590 Klassiske Skinn Cowboy Boots Avklipt Toe Rødt
Bearpaw Kvinners Bristol Boot Sjokolade 6 M Oss
Land Av Tre Skog Unisex Kvalitet Stropp Vanlige Gummistøvler Grønne
Kontakt
Nike Menns Air Max Flair Joggesko Kjøle Grå / Universitet Rødlys Rød

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

Interestprint Kvinners Loafers Klassisk Uformell Lerret Slip På Mote Sko Joggesko Leiligheter Usa Amerikanske Flagg Usa Amerikanske Flagg
Finn Comfort Womens Ikebukuro Oxford Olive
Supra Menns Griffin Royal / Rød / Hvit Joggesko Menns 12 D m ckeYuPr
Utenriks Tenworld Kvinners Rhinestone Glitter Ballett Slip På Kjole Spiss Tå Leiligheter Rosa
Meninger Min side Kundeservice Abonnement Menns 19350 Snøring Cap Toe Derby Oxford Sko Matt Brun
Kontakt
Logg inn Biblioteket

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet etiske grunnregler for forsvarssektoren , e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. Nike Menns Luft Trener 1 Mid Sko Svart / Svarthvitt
er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Interestprint Kvinners Snø Støvler Søt Baby Sloth Sove På Treet Og Holde Gaveeske Morsom Hipster Sloth Kledd Opp I Vinter Stil Unike Designet Komfort Vinterstøvler Multi 1 SoU997kw
Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

FOTO: Nikita Solenov

Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene av et plastforbud før vi kommer med løsningen?

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne (MDG) skriver i innlegget sitt Puma X Mcqueen Mcq Celle Spor Lo Keramiske menns 8 / Kvinners 95
at jeg tar feil. Men mitt mål med innlegget «Er å gå plastfritt å gjøre miljøet en bjørnestjeneste» i BT 7. april var å fokusere på ideen om at problemet ikke er plast i seg selv, men heller vår forbrukeradferd og systemfeil.

Arild Hermstad i Miljøpartiet

Bilder av strender, hav og sjødyr som er kvalt av plast, vekker sterke argumenter for å gå plastfritt, men hva er kostnaden? Hvordan vil et forbud påvirke matsvinn, klima, global sult og helsetilbud? Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene før vi konkluderer med løsningen? Det er klart at vi har en miljøkatastrofe, og at dagens systemer ikke håndterer problemet.

Den mest effektive måten å eliminere forsøpling på, er å redusere, gjenbruke og gjenvinne avfallet i en produksjonssyklus. Det betyr ikke «business as usual». Det krever en systemrevolusjon. Vi må gjøre om avfall til verdifulle ressurser som kan gå inn i en livssyklus i stedet for å forsøple naturen. For å oppnå dette, trenger vi dramatisk redesign av både produkter og systemer. Sintef er stolt av å jobber med aktører i hele verdikjeden for å lette en overgang til en sirkulær økonomi.

Den mest effektive måten

Arild Hermstad mener at jeg blåser opp tall, en alvorlig påstand som jeg må svare på. Beregningene som viser forholdet mellom CO₂-utslipp og matsvinn, kommer fra blant annet en nylig publisert artikkel «Food Surplus and Its Climate Burdens» i tidsskriftet «Environmental Science Technology».

Arild Hermstad mener at jeg blåser

Har du meninger? Ausom Kvinners Opprinnelige Mote Håndlagde Fargerike Slipon Rund Tå Flat Linje Espadrilles Dagdriver Canvas Sko For Reiser Blå
Følg BTmeninger på Facebook!

Sintef undervurderer på ingen måte trusselen fra plastforurensning. Vi støtter sterkt FNs mål om nullutslipp av plast i havet og arbeider aktivt med mange interessenter for å nå det målet. Men målene inkluderer ikke å kutte ut bruken av plast helt. Faktisk anbefaler FNs mat- og landbruksprogram en utvidelse av næringsmiddelindustrien og emballasjebransjen som en viktig del av deres strategi for å møte målet sitt om å redusere matavfall i utviklingsland.

HJELP OG VEILEDNING

 1. Nike Menns Air Max Tr180 Treningssko svart Sz 115 9L35A6tK
 2. Glemt passord
 3. Opprett faktura
 4. Opprett inkassosak
 5. Opprette kunder
 6. Pålogging
 7. Comfortdamestøvlettsort Sort 9910861
 8. Sekundære firmaer

Elegantpark Kvinner Høy Hæl Pumper Plattform Peep Toe Dorsay Rhinestones Sateng Brude Bryllup Sko Ab01 Hvit 5hVWqm47

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Liliana Neilson1 Womens Stablet Tykk Kjole Pumpe Gull
 2. Hva er egeninkasso?
 3. Hvordan ser fakturaene ut?
 4. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 5. Luksus Opprører Kvinners Kåt Bootie Varm Murstein Ooq5B5a4VP

Les mer

SISTE NYHETER

 1. Dyeables Kvinners Brielle Ankelstropp Sandal
 2. Se TV2-nyhetenes innslag om egeninkasso

Vans Authentic tiger Skate Sko Svart / Ekte Hvit Oss Menns Størrelse 45 / Kvinner 6 D4Phu9wKB8

TJENESTER INFORMASJON

 1. Selge krav
 2. Masseutsendelse
 3. Allhqfashion Kvinners Faste Pu Høye Hæler Rund Lukket Tå Spenne Pumpesko Rosa
 4. Easy Street Kvinners Colton Pluss Riding Boot Brun / Brun Stretch
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Scurtain Kvinners Borrelås Tilfeldige Ikke Glid Vandre Sko Pustende Flatene Gli På Ekstra Dybde Skoen Svart