Otbt Kvinners Salem Mary Jane Flat Stein Grå JDVxm5c1V9

B00PLQX53M
Otbt Kvinners Salem Mary Jane Flat Stein Grå
 • sko
 • lær
 • importert
 • syntetisk såle
 • hælen måler omtrent 1,75
 • plattform måler ca 0,75
 • fleksibel såle
 • justerbar stropp
Otbt Kvinners Salem Mary Jane Flat Stein Grå Otbt Kvinners Salem Mary Jane Flat Stein Grå Otbt Kvinners Salem Mary Jane Flat Stein Grå Otbt Kvinners Salem Mary Jane Flat Stein Grå Otbt Kvinners Salem Mary Jane Flat Stein Grå
Venstresidas dagsavis
Christ Womens Flats Nagler Perle Studded Tstropp Ankel Spenne Sko Svart 3
Speil Og Kvinners Zipwalker Vann Sko Rosa / Svart rfviK2D1zv
Balamasa Kvinners Høy Hælpullon Faste Kroneloafer Midt På Leggen Semskede Støvler Abl09792 Svart
Utenriks Bucketfeet Palmer Lerret Slip På Wns 9
Showet Skinne Kvinners Mote Søt Plattform Snøre Opp Korte Støvler Rosa
Reebok Kvinners Cl Lthr X Flate Å Vandre Sko Refleksjon Blå / Hvit / Sort BkQv0
Kundeservice Kvinners Sandal Plattformer Farge Kiler Klare Rhinestone Stropper Stil Thongs Nye Brun oyBCs1
Easemax Kvinners Trendy Frostet Strappy Rhinestones Rund Tå Lav Skjult Hæl Høye Støvler Gule
Veldig Fin Sko 5017 Latin Rytme Og Salsa Ballroom Sko 25 Sort Skinn
Biblioteket

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

Dagens Forsida Fabulicious 4 3/4 Hæl 1 Pf Lukket Tilbake Åpen Tå Dorsay Dame Pumper Sko Champagne Pat
Utenriks Agoolar Dame Rund Lukket Tå Lavtop Høye Hæler Faste Pustøvler Med Nagle Svart
Meninger Nike Menns Luft Odyssey Ltr Laget Rød / Seil / Gym Rød / Sinober Løpesko 9 Menn Oss
Kundeservice Kendall Kylie Dame Hailey Sokker Svart
Forever Kvinners Frances17 Imitert Semsket Chunky Blokk Hæl Over Kneet Høy Hæl Støvler Brun
Kontakt
Kvinners Retro Glitter Joggesko Oxford Snøre På Plattformen Kile Vinen 6 Rosegull
Biblioteket

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet etiske grunnregler for forsvarssektoren , e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. M Mulgaria Kvinners Pumper Peep Toe Lav Hæl Perler Bånd Rhinestones Satin Bryllup Prom Sko Kongeblå BYiL1I4PoA
er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har slått fast. Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

FOTO: Nikita Solenov

Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene av et plastforbud før vi kommer med løsningen?

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne (MDG) skriver i innlegget sitt Latasa Kvinner Mote Dusk Spiss Tå Mid Chunky Hæl Kjole Pumper Sko Svart
at jeg tar feil. Men mitt mål med innlegget «Er å gå plastfritt å gjøre miljøet en bjørnestjeneste» i BT 7. april var å fokusere på ideen om at problemet ikke er plast i seg selv, men heller vår forbrukeradferd og systemfeil.

Arild Hermstad i Miljøpartiet

Bilder av strender, hav og sjødyr som er kvalt av plast, vekker sterke argumenter for å gå plastfritt, men hva er kostnaden? Hvordan vil et forbud påvirke matsvinn, klima, global sult og helsetilbud? Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene før vi konkluderer med løsningen? Det er klart at vi har en miljøkatastrofe, og at dagens systemer ikke håndterer problemet.

Den mest effektive måten å eliminere forsøpling på, er å redusere, gjenbruke og gjenvinne avfallet i en produksjonssyklus. Det betyr ikke «business as usual». Det krever en systemrevolusjon. Vi må gjøre om avfall til verdifulle ressurser som kan gå inn i en livssyklus i stedet for å forsøple naturen. For å oppnå dette, trenger vi dramatisk redesign av både produkter og systemer. Sintef er stolt av å jobber med aktører i hele verdikjeden for å lette en overgang til en sirkulær økonomi.

Den mest effektive måten

Arild Hermstad mener at jeg blåser opp tall, en alvorlig påstand som jeg må svare på. Beregningene som viser forholdet mellom CO₂-utslipp og matsvinn, kommer fra blant annet en nylig publisert artikkel Floso Menns Palmetre Print Flip Flops Blå
i tidsskriftet «Environmental Science Technology».

Arild Hermstad mener at jeg blåser

Har du meninger? Pendleton Kvinners Arv Høy Pregede Solid Støvel Marine
Følg Lacoste Herre Lt Ånd 217 2 Hvit
på Facebook!

Sintef undervurderer på ingen måte trusselen fra plastforurensning. Vi støtter sterkt FNs mål om nullutslipp av plast i havet og arbeider aktivt med mange interessenter for å nå det målet. Men målene inkluderer ikke å kutte ut bruken av plast helt. Faktisk anbefaler FNs mat- og landbruksprogram en utvidelse av næringsmiddelindustrien og emballasjebransjen som en viktig del av deres strategi for å møte målet sitt om å redusere matavfall i utviklingsland.

HJELP OG VEILEDNING

 1. EHF-faktura
 2. Glemt passord
 3. Chfso Kvinners Vinter Trendy Massiv Rund Tå Pelsimitasjon Foret Midten Av Mansjetten Midten Av Kile Hæl Støvler Svart
 4. J Renee Kvinners Reynilda Gull / Gråbrun
 5. Noragami Yato Yukine Sko Cosplay Canvas Sko Joggesko Sort / Hvit Svart 2
 6. Puma Kvinners Hard Kjerne Crosstrener Sko Nrgy Ferskenpuma Svart YqNCPiNn9
 7. Saksbehandlere
 8. Interestprint Kvinner Jogging Kjører Sneaker Lettvekts Gå Gang Uformell Komfort Joggesko Galaksen Konstellasjon Multi 1

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Hva er Debet Faktura?
 2. Hva er egeninkasso?
 3. Hvordan ser fakturaene ut?
 4. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 5. KID-nummere på fakturaene

Les mer

SISTE NYHETER

 1. Allhqfashion Kvinners Faste Pu Kittenhæler Rund Lukket Tå Pullon Pumpesko Rosa
 2. Se TV2-nyhetenes innslag om egeninkasso

Ivao Kvinners Aqua Vann Sko Skli På Hurtigtørkende Rosa

TJENESTER INFORMASJON

 1. El Natura Menns Nf92 Behagelig Havet / Meteo Tøffel Havet LZOcvG3Y
 2. Masseutsendelse
 3. Rockport Menns Premiumklassen Plaintoe Oxford Mørk Brunt Skinn
 4. Menns Atletisk Sandal Utendørs Sport Sandal
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Puma Kvinners R698 X Vashtie Grå / Lilla 357 743 01 ZAsLVkv