Gaorui Kvinners Kile Høye Hæler Plattform Pumpe Nubuck Pu Lær Snøring Støvlett Sko Grønn FvkjNPaI

B00MQLX3WS
Gaorui Kvinners Kile Høye Hæler Plattform Pumpe Nubuck- Pu Lær Snøring Støvlett Sko Grønn
 • sko
 • syntetisk
Gaorui Kvinners Kile Høye Hæler Plattform Pumpe Nubuck- Pu Lær Snøring Støvlett Sko Grønn Gaorui Kvinners Kile Høye Hæler Plattform Pumpe Nubuck- Pu Lær Snøring Støvlett Sko Grønn Gaorui Kvinners Kile Høye Hæler Plattform Pumpe Nubuck- Pu Lær Snøring Støvlett Sko Grønn Gaorui Kvinners Kile Høye Hæler Plattform Pumpe Nubuck- Pu Lær Snøring Støvlett Sko Grønn Gaorui Kvinners Kile Høye Hæler Plattform Pumpe Nubuck- Pu Lær Snøring Støvlett Sko Grønn
Venstresidas dagsavis
Dagens Forsida Dhistorien Tilpasset Rosa Sebrastriper Kvinners Casual Sko modell 004
Frye Menns Dakota Crepe Høy Støvel Svart 87496 ENvoeC
Meeshine Kvinners Bryllup Leiligheter Rhinestone Slip På Sammenleggbar Ballett Sko Sliver03
Jack Rogers Menns Sullivan Seersucker Kjole Sandal Blå / Hvit 4RRDFaFQJ9
Vans Menns East La Støvelen Kjerne Klassiske Svart / Hvit
Ausom Kvinners Gitterform Ups Svinge Toning Sko Høyde Økt Plattform Kiler Gangtrenings Sneaker Hvit 0xKntkU3A
Abonnement Yueqier Menns Flip Flop Bad Lysbilde Strand Sandal Slip På Tøfler Gule
Aisun Kvinners Sexy Gladiator T Stropp Peep Toe Plattform Glidelås Bak Dressy Pumper Sandaler Stiletto Super Høye Hæler Sko Røde
Mens Vintage Loafers For Menn Slipon Dagdriver Kroner Dagdriver Tilfeldige Loafers 3grønn

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

Dagens Forsida Christ Womens Flats Nagler Perle Studded Tstropp Ankel Spenne Sko Naken
Ugg Kvinners Vista Snø Boot Sort
Kultur og medier Varebiler Kvinners Ekte Skateboarding Sko Gepard Glitter Lilla / Magenta Gepard Glitter Lilla / Magenta
Min side Kundeservice Abonnement For U Design Stilig Skallen Kreative Utskrifts Høy Topp Snøring Lette Uformell Lerret Joggesko For Kvinner Og Menn Gråt
Babolat Kvinners Propulse Raseri All Domstol Tennis Sko Hvit
Logg inn Biblioteket

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet Vans Menns Lxvi Graf Joggesko Gargoylegreenflash 75
, e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. Blubi Kvinners Søte Kaninen Tøfler Sprett Sko Lilla
er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Florsheim Menns Mogul Splittå Oxford Svart
. Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har slått fast. Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

FOTO: Nikita Solenov

Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene av et plastforbud før vi kommer med løsningen?

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne (MDG) skriver i innlegget sitt Beskyttelse Kvinners Polyni Dusk Muldyr Naturlig
at jeg tar feil. Men mitt mål med innlegget «Er å gå plastfritt å gjøre miljøet en bjørnestjeneste» i BT 7. april var å fokusere på ideen om at problemet ikke er plast i seg selv, men heller vår forbrukeradferd og systemfeil.

Arild Hermstad i Miljøpartiet

Bilder av strender, hav og sjødyr som er kvalt av plast, vekker sterke argumenter for å gå plastfritt, men hva er kostnaden? Hvordan vil et forbud påvirke matsvinn, klima, global sult og helsetilbud? Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene før vi konkluderer med løsningen? Det er klart at vi har en miljøkatastrofe, og at dagens systemer ikke håndterer problemet.

Den mest effektive måten å eliminere forsøpling på, er å redusere, gjenbruke og gjenvinne avfallet i en produksjonssyklus. Det betyr ikke «business as usual». Det krever en systemrevolusjon. Vi må gjøre om avfall til verdifulle ressurser som kan gå inn i en livssyklus i stedet for å forsøple naturen. For å oppnå dette, trenger vi dramatisk redesign av både produkter og systemer. Sintef er stolt av å jobber med aktører i hele verdikjeden for å lette en overgang til en sirkulær økonomi.

Den mest effektive måten

Arild Hermstad mener at jeg blåser opp tall, en alvorlig påstand som jeg må svare på. Beregningene som viser forholdet mellom CO₂-utslipp og matsvinn, kommer fra blant annet en nylig publisert artikkel «Food Surplus and Its Climate Burdens» i tidsskriftet «Environmental Science Technology».

Arild Hermstad mener at jeg blåser

Har du meninger? Send oss en e-post. Følg Crocs Unisex Lopro Realtree Xtra Gli Valnøtt
på Facebook!

Sintef undervurderer på ingen måte trusselen fra plastforurensning. Vi støtter sterkt FNs mål om nullutslipp av plast i havet og arbeider aktivt med mange interessenter for å nå det målet. Men målene inkluderer ikke å kutte ut bruken av plast helt. Faktisk anbefaler FNs mat- og landbruksprogram en utvidelse av næringsmiddelindustrien og emballasjebransjen som en viktig del av deres strategi for å møte målet sitt om å redusere matavfall i utviklingsland.

HJELP OG VEILEDNING

 1. Dhistorien Tilpasset Grønne Sebrastriper Kvinners Joggesko modell 020
 2. Innsjø Mx237 Utholdenhet Sykling Sko Menns Svart / Svart 450
 3. Opprett faktura
 4. Opprett inkassosak
 5. Opprette kunder
 6. David Tate Kvinners Babe Svart Patent nEQtj0k
 7. Hitec Menns Brun Snøring Vanntett Gang Boot Brown
 8. Sekundære firmaer

Hitec Menns Mojave Midten Tursko Mørk Sjokolade / Taupe / Brent Oransje UV6pI1Re

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Hva er Debet Faktura?
 2. Hva er egeninkasso?
 3. Hvordan ser fakturaene ut?
 4. Lauren Ralph Lauren Kvinners Verna Kjole Pumpe Pergament / Kidsuede
 5. KID-nummere på fakturaene

Amoonyfashion Kvinners Spiss Tå Lukket Tå Pigger Stil Pumper Med Glitter Og Smykker Rød

SISTE NYHETER

 1. Inkassobyrå
 2. Serdaomani Menns Skinn Pustende Punkt Tå Slip På Oxford Sko Svart sLb0t61Jo

Les mer

TJENESTER INFORMASJON

 1. Selge krav
 2. Masseutsendelse
 3. Nike Stefan Janoski Max Menns Joggesko Mørk Laget Rød / Hvit
 4. Marc Jacobs Kvinners Debbie Plattform Sandal Plattform Pumpe Svart
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Dailyshoes Kvinners Blonderup Ankel Polstret Krage Arbeid Kamp Harde Tå Sokker Kongeblå Svart Svart Pu