Stacy Adams Menns Lanzo Moctå Boret Glion Mokasinversjon Blå 5YDpsrhh

B01C64IGZS
Stacy Adams Menns Lanzo Moc-tå Boret Gli-on Mokasinversjon Blå
 • sko
 • Menneskeskapt
 • importert
 • gummisåle
 • slip-on mokasinversjon med skala-preget øvre med rektangulært maskinvare på tungen og tone moc-tå søm
 • fullt polstret innersåle med minne skum for ekstra komfort
Stacy Adams Menns Lanzo Moc-tå Boret Gli-on Mokasinversjon Blå Stacy Adams Menns Lanzo Moc-tå Boret Gli-on Mokasinversjon Blå Stacy Adams Menns Lanzo Moc-tå Boret Gli-on Mokasinversjon Blå Stacy Adams Menns Lanzo Moc-tå Boret Gli-on Mokasinversjon Blå Stacy Adams Menns Lanzo Moc-tå Boret Gli-on Mokasinversjon Blå
Venstresidas dagsavis
Adidas Mens Ess Tango 171 Tr Trening Fotballsko energi Aqua Aqua
Sorel Menns Rein Ii Støvelen Buff
Adidas Originaler Menns Busenitz Mote Sneaker Kollegialt Royal / Fottøy Hvit / Fottøy Hvit
Latasa Kvinners Imitasjon Av Semsket Plattform Høye Hæler Mørkeblå
Cape Robbin Kvinner Hæl Peep Toe Slank Høy Hæl Med Rhinestone Perfekt For Kvelden Natt Homecoming Suzzy87 Denim
Robust Historikk Menns Bre Stirunner Svart
For U Design Mote Pledd Unisex Pustende Uformell Slip På Joggesko For Kvinner Menn Pledden
Enllerviid Menn Rask Tørre Vann Sko Skli På Bade Sandaler Hage Tresko Sko 555 Hvitt
Abonnement Tiosebon Kvinner / Store Jenter Studenter Høy Lerret Trenere Spenne Plattform Slipon Tilfeldige Joggesko 6 Oss Lawngreen
Lett Ånd Kvinners Davita Slipon Dagdriver Rød
Misu Kvinners Peep Toe Sandaler Latin Salsa Tango Praksis Ballroom Dans Sko Med 33 Hæl Svart Og Rød

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

Dagens Joggesko Tilpasset Skisse Hjort Høy Topp Lerret Sko Klassiske Uformell Mote Fargerike Menns Hvit
Carolbar Kvinners Spenne Firkantet Tå Retro Komfort Tilfeldige Flats Sko Rød LfHLCHb
Pleaser Kvinners Del3029 / B / M Boot Sort Strekning Pu / Sort Matt
Hlm Vann Yoga Sko For Kvinner Barfot Kjører Aqua Sokker Quicktørr Mutifunctional Lett For Bading Surfing Strand Walking Hage Båtliv 2fushia
Gaorui Kvinner Vanntett Høy Hæl Bryllup Plattform Sko Sexy Dame Nattklubb Fest Pumpe Hvite
Min side Nike Womens Kawa Lysbilde Sandal Hyper Turkis / Hvit
Abonnement Inov8 Trailtalon 275u Trail Runner Grå / Marine / Rosa / Blå 5YxtVhTzd
Kontakt
Logg inn Lucchese Kvinner M4920 Tan

Om biblioteket

I Klassekampen-biblioteket finner du artikler som tidligere har stått på trykk i avisa, og som vi mener fortjener lengre levetid. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Vi legger ut hele avisa på nett, med 30 dagers forsinkelse. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. På sikt håper vi å kunne by på fullarkiv helt tilbake til starten i 1969.

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet Ugg 415179 Kvinners Forene Metall Svart / Hvit
, e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. Anskaffelsesreglementet for Forsvaret er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Bernardo Kvinners Milly Sandal Rose Gull yjp1SE1T6m
Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

FOTO: Nikita Solenov

Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene av et plastforbud før vi kommer med løsningen?

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne (MDG) skriver i innlegget sitt «Slapt fra plastforsker» at jeg tar feil. Men mitt mål med innlegget Easemax Kvinners Søt Spiss Tå Low Cut Lav Hæl Pumper Sko Vinrød
i BT 7. april var å fokusere på ideen om at problemet ikke er plast i seg selv, men heller vår forbrukeradferd og systemfeil.

Arild Hermstad i Miljøpartiet

Bilder av strender, hav og sjødyr som er kvalt av plast, vekker sterke argumenter for å gå plastfritt, men hva er kostnaden? Hvordan vil et forbud påvirke matsvinn, klima, global sult og helsetilbud? Er det ikke viktig å måle konsekvensene og alternativene før vi konkluderer med løsningen? Det er klart at vi har en miljøkatastrofe, og at dagens systemer ikke håndterer problemet.

Den mest effektive måten å eliminere forsøpling på, er å redusere, gjenbruke og gjenvinne avfallet i en produksjonssyklus. Det betyr ikke «business as usual». Det krever en systemrevolusjon. Vi må gjøre om avfall til verdifulle ressurser som kan gå inn i en livssyklus i stedet for å forsøple naturen. For å oppnå dette, trenger vi dramatisk redesign av både produkter og systemer. Sintef er stolt av å jobber med aktører i hele verdikjeden for å lette en overgang til en sirkulær økonomi.

Den mest effektive måten

Arild Hermstad mener at jeg blåser opp tall, en alvorlig påstand som jeg må svare på. Beregningene som viser forholdet mellom CO₂-utslipp og matsvinn, kommer fra blant annet en nylig publisert artikkel «Food Surplus and Its Climate Burdens» i tidsskriftet «Environmental Science Technology».

Arild Hermstad mener at jeg blåser

Har du meninger? Send oss en e-post. Følg Balamasa Kvinner Mote Firkantet Tå Sklisikre Semskede Støvler Abl09918 Gul
på Facebook!

Sintef undervurderer på ingen måte trusselen fra plastforurensning. Vi støtter sterkt FNs mål om nullutslipp av plast i havet og arbeider aktivt med mange interessenter for å nå det målet. Men målene inkluderer ikke å kutte ut bruken av plast helt. Faktisk anbefaler FNs mat- og landbruksprogram en utvidelse av næringsmiddelindustrien og emballasjebransjen som en viktig del av deres strategi for å møte målet sitt om å redusere matavfall i utviklingsland.

HJELP OG VEILEDNING

 1. EHF-faktura
 2. Glemt passord
 3. Bearpaw Emma 608t Shearling Støvel småbarn Black Ii
 4. Amoonyfashion Kvinners Mykt Materiale Spenne Åpen Tå Lave Hæler Faste Sandaler Med Ringer Lilla SP8bF2m0Up
 5. Opprette kunder
 6. Oppført En Kenneth Cole Produksjon Krone Lavtop Joggesko Mens White
 7. Ny Mote Menns Ankelstøvletter Snøre På Vingespissen Skinn Foret Kjole Sko Free Sko 806278 / Brun
 8. Sekundære firmaer

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Shinysky Menns Causual Mesh Sko Utendørs Waliking Sko Blå dDKZTFIl
 2. Hva er egeninkasso?
 3. Adidas Originaler Kvinners Zx Flux Adv Dyd Primeknit Trenere Fottøy Us8 Hvit p5p4Uc
 4. Fitkicks Kvinners Fleksible Flatene Aktiv Livsstil Fottøy Til Komfort Og Høy Hæl Relieff Sort / Grått
 5. KID-nummere på fakturaene

Les mer

SISTE NYHETER

 1. Inkassobyrå
 2. Mens Fashion Natura Reisende Sneaker Brun

Les mer

TJENESTER INFORMASJON

 1. Selge krav
 2. Womens Stripete Ribbet Genser Strikke Cutout Ankelstøvletter Lola14 Rødme
 3. Kontakt oss
 4. Anne Michelle Ann Michelle Womens Syntetisk Skinn Sandaler Svart
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Norsk Nettdesign